Köp

Avtal om köp upprättas automatiskt efter kunden genomfört beställningen. Byggmalls system genererar orderbekräftelsen automatiskt utan personlig översyn.

Nedladdning av samtliga mallar kan ske direkt efter godkänd betalning, dvs inga väntetider eller leveranstider! 

Borttappade filer efter utgången tidsgräns kan ersättas med kostnadsfria exemplar.

Pris

I butiken beskrivs priserna inklusive moms (25 %) och inkluderar ovan nämnda nerladdningsförutsättningar

Nedladdning av produkt

Leverans sker i form av digital nedladdning. En nedladdning kan utföras direkt efter genomförd och godkänt köp. En nedladdning görs på hemsidan under ditt konto. Klicka på Orderhistorik och välj sedan din order i listan. Klicka sedan på den gröna ikonen för att ladda ner din/a produkt/er. 

Transportrisk

Byggmall.se bär hela ansvaret för att varan kommer till av kund angiven plats i perfekt skick.

Betalning

Fakturor & produkter från Byggmall redovisar moms(25 %).

Nedan betalningsalternativ erbjuds:

sveawebpay faktura

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av www.byggmall.se överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Om betalning inte är fullgjord senast på fakturans förfallodag debiteras förseningsersättning (näringsidkare) samt kostnader för betalningspåminnelse och inkasso enligt lag. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad.

 

delbetala sveawebpay

Svea Ekonomi AB och www.byggmall.se  erbjuder er att, efter godkänd kreditprövning som sker efter ni fyllt i personuppgifterna i kassan, teckna ett kontokreditavtal på de villkor som framgår av de allmänna villkoren till bilagt kontoavtal.

Ett kontoavtal innebär att ni får en kredit som ni kan använda till inköp hos till Svea anknutna leverantörer. För varje tillfälle ni betalar till Svea så kan ni disponera motsvarande kreditutrymme som ni amorterar för andra inköp under den tid som kontokreditavtalet gäller.

Krediterbjudandet gäller det belopp som anges i kontoavtalet. Kredittiden väljer ni genom att kryssa i det alternativ som passar er bäst. Ni åtar er att inom kredittiden återbetala hela krediten. Det innebär att ni varje månad måste betala minst den summa som framgår av det val ni gjort. Självklart kan ni betala mer eller betala hela krediten på en gång utan att detta kostar något extra.

Om ni vill utnyttja kontokrediten under kredittiden för andra köp kommer – för att krediten skall vara slutbetald inom den avtalade kredittiden - den lägsta månadsbetalningen att höjas. Desto kortare kvarvarande kredittid desto högre lägsta månadsbetalning.

Vill ni ha kvar samma lägsta månadsbetalning kan ni kontakta Svea på telefon 08 – 51493113 och ansöka om förlängd kredittid.

Av datatekniska skäl kommer Svea, om ni utnyttjar kontokrediten för flera inköp, att tills vidare fakturera er separat för de olika köpen. Självklart slipper ni i så fall att betala för mer än en aviseringsavgift per månad. Om ni inte särskilt meddelar Svea kommer Svea att för er räkning att betala era inköp hos www.ventilationsfilter.net.

Har Du några frågor så kan du ringa 08 – 51493113 för närmare information.

Exempel:
Effektiv ränta vid köp om 1,000 kr upplagt på 12 månader, 0 % ränta, 195 kr uppläggningsavgift och 29 kr aviavgift i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer är 10,68 %.

Läs mer om allmänna villkoren på: http://www.sveawebpay.se/kontovillkor

 

Payson

Vi använder oss av betalning via Payson, en svensk betalningslösning med högsta säkerhet. Vi på www.byggmall.se får aldrig tillgång till ditt bankkonto eller kortuppgifter. Alla transaktioner sker på Payson´s egna säkra servrar.

Payson tillhandahåller följande betalningssätt utan avgifter för dig:

Kort betalning

  • VISA
  • Mastercard

Direktbank

  • Nordea
  • SEB
  • Swedbank & Sparbankerna
  • Handelsbanken

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Med Payson kan du använda både betalkort och Internetbank eller tidigare innestående medel. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du på bara några sekunder göra transaktionen via Payson.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar. Alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2003 som ett helt nytt fenomen i Sverige och har med tiden blivit synonymt med säkra nätbetalningar. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. över en halv miljon svenskar använder idag Payson som har blivit en välkänd betallösning på Internet.

Läs mer om Payson här: http://www.payson.se

 

Paypal

Vad är PayPal?

PayPal är ett av världens största system för säkra betalningar på nätet. Med PayPal kan du betala med kontokorten VISA, MasterCard eller American Express, eller använda ett redan registrerat PayPal konto.

Hur fungerar det?
Med detta betalningsalternativ slussas din beställning vidare till PayPal som hanterar och tar emot din betalning. Har du ett redan registrerat PayPal konto kan du använda detta för att betala utan att mata in någon kontokortsinformation. Har du inte ett PayPal konto matar du in din kontokortsinformation, som sedan skickas till PayPal via en säker krypterad anslutning för behandling. När betalningen är genomförd kan du om du vill välja spara dina uppgifter i ett PayPal konto för att underlätta framtida betalningar, men detta är inget krav. När vi får besked från PayPal om att din betalning godkänts, skickar vi din beställning.

Är det säkert?
PayPal används idag av miljontals människor världen över. PayPals hela verksamhet är baserad på att ta emot och hantera säkra betalningar och är ett av de största och mest använda företagen inom denna bransch. PayPal använder sig av en mycket säker krypterad anslutning för att ta emot känslig information.

Du hittar mer information om PayPal på http://www.paypal.com/

 

Reklamationsrätt

Reklamationsrätt tillämpas ej på nedladdat material på grund av produktens beskaffenhet. Reklamation godkännes endast om varan levererats efter 30 dagar. För ändringar i lagstiftningar och andra regelverk som inte motsvarar nedladdat material ansvarars ej.

Ångerrätt

Ångerrätt tillämpas ej på nerladdat material på grund av produktens beskaffenhet. Ångerrätt godkännes endast om varan levererats efter 30 dagar. För ändringar i lagstiftningar och andra regelverk som inte motsvarar nedladdat material ansvarars ej.

 

Tack för att du handlar hos Byggmall.se!